Masina de tuns gazon PROGARDEN A400 Mareste

Masina de tuns gazon PROGARDEN A400

4690A400

Produs nou

Acest produs nu mai este in stoc

770,00 lei cu TVA

Informatii

Masina de tuns gazonul cu motor termic ofera un grad de libertate de miscare si putere mult mai mare decat in cazul uneia cu motor electric. Este recomandata pentru suprafete de gazon mari sau iarba inalta.

Masina de tuns gazonul are patru functii:

  • colectare - se foloseste in cazul in care iarba nu este foarte inalta si in cazul in care gazonul se tunde mai des. Astfel cosul nu necesita des golirea.
  • mulcire/maruntire - iarba este taiata si maruntita in final ajungand la radacina gazonului si devine un fertilizator natural.
  • descarcare in spatele masinii - se folosete acolo unde iarba este mare sau gazonul se tunde mai rar iar sacul pentru colectare s-ar umple rapid.
  • descarcare in lateralul masinii - ca si in cazul descarcarii in spate se foloseste acolo unde iarba este mare, si, astfel sacul s-ar umple rapid; sau in cazul in care gazonul se tunde rar. Cu aceasta functie gazonul taiat este aruncat in lateral si imprastiat intr-un strat subtire.

Masina ofera un reglaj al inaltimii central cu 7 trepte de reglare, care prezinta avantajul ca se regleaza inaltimea de taiere intr-un singur loc pentru toata masina, fata de modelele clasice in care ar trebui sa reglati inaltimea pentru fiecare roata in parte.

Masina este dotata cu stut pentru conectare la o sursa de apa;  dupa folosire, masina se poate curata foarte rapid si cu efort minim. Astfel conectati furtunul, porniti apa, motorul si actionati cutitul iar in acest fel iarba si resturile sunt indepartate rapid. Este util sa faceti acest lucru imediat dupa fiecare folosire; astfel, masina va fi curatata in scurt timp iar dumneavoastra ii veti prelungi mult durata ei de viata.

Date tehnice

Latime de taiere: 40 cm
sasiu: plastic
Capacitate cos colector iarba: 40 L
Ajustarea inaltimii de taiere: 3 trepte
Autopropulsata: NU
Model motor: T100
Tip motor: OHV, 4 timpi, racit cu aer
Putere motor: 1.5 kW (2CP)
Turatie motor: 3000 rpm
Capacitate cilindrica: 99 cmc
Tip combustibil: Benzina fara plumb
Capacitate rezervor benzina: 0.6 L
Capacitate baie ulei: 0.45 L
Nivel presiune acustica: 81.2 dB
Nivel garantat al puterii acustice: 96 dB(A)
Valoarea max. a vibratiilor: 2.23 m/s²
Dimensiuni: 720x470x420 mm
Masa: 19.7 kg

9 alte produse in aceeasi categorie: